de GentleYAG Pro


Bij The Legend - Ultimate care staan u en uw huid op nummer 1. Daarom werken wij met ‘s werelds meest krachtige laser: de GentleYAG Pro: het Nd Yag systeem (1064nm).

Het ND:Yag systeem wordt ingezet op de gepigmenteerde huid. Daarnaast is deze laser zeer effectief voor pigmentvlekken en huidverbetering. Hierdoor is de GentleYAG Pro geschikt voor huidtypes 4 t/m 6 (zelfs de donkerste tint dus)
.

Hoe werkt het?

Dat vraag jezelf waarschijnlijk af, hoe werkt het? Laser ontharing is erop gericht om ongewenste haargroei voor zowel mannen als vrouwen definitief te stoppen. Een geconcentreerde laserstraal wordt afgegeven en wordt geabsorbeerd door het pigment in het haarzakje. De warmte van de laser dringt door tot in de haarfollikel, wat er voor zorgt dat de haar niet meer verder zal groeien. Deze ontharing methode is tevens de enige bewezen remedie voor ingegroeide haren en bultjes.

Resultaat

De GentleYAG Pro staat bekend om de snelle behandelingen; in slechts 6 tot 8 behandelingen kan ongewenste haargroei definitief gestopt worden. Natuurlijk is het aantal behandelingen altijd per persoon verschillend en afhankelijk van diverse aspecten zoals huid, haar, haarstructuur, de diepte van het haarzakje, hormonen en leeftijd. Met behandeling met de GentleYAG Pro heb je gegarandeerd het snelste resultaat in tegenstelling tot andere lasers. Laserontharing is een vorm van definitief ontharen. De resultaten van laserontharing kunnen echter wel beïnvloed worden door schommelingen in de hormoonspiegel. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan zwangerschap, de overgang en veranderingen op het gebied van anticonceptie.

Het is belangrijk dat het gebied waar het haar / de huid wordt behandeld 6 weken voor de behandeling tegen de zon wordt beschermd. Ook vragen wij u om dat gebied 24 – 48 uur van tevoren te scheren.