"Shave no more"

- The Legend

Wat is pijnloos laser ontharen?

Intake 30 minuten
6 tot 10 behandelingen
Bij The Legend - Ultimate Care bieden wij snelle en effectieve laserbehandelingen aan met optimaal comfort. Met laserontharing worden de haarzakjes beschadigd, waardoor de haren niet meer gaan groeien. Voor altijd van ongewenste haargroei af, geen last van stoppels of ingegroeide haren en een gladdere en egalere huid!
Gratis Proefbehandeling

Vrijwel pijnloos laseren met de GentleYAG Pro-U

Wij behandelen met de meest effectieve en (wereldwijd) krachtigste laser: de GentleYAG Pro-U laser. Deze laser maakt het mogelijk om veilig te ontharen en biedt optimaal resultaat. Ook de gepigmenteerde huid kan veilig gelaserd worden.

Wat de GentleYAG Pro-U zo uniek maakt, is het gepatenteerd koelingssysteem. Dit systeem beschermt de huid, door de huid in een fractie van een seconde te koelen vóórdat de laserpuls wordt afgegeven. Doordat de huid optimaal wordt beschermd door dit koelingssysteem, is er geen gel nodig. Daarnaast zorgt dit koelingssysteem voor een vrijwel pijnloze behandeling.

- Lees meer -

De Intake

Voordat we starten met het behandeltraject, voeren we altijd eerst een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek wordt er informatie gegeven over laserontharing. Na het intakegesprek is er een optie om een kosteloze proefbehandeling uit te voeren, zodat je het laserontharen kan ervaren. Deze proefbehandeling wordt uitgevoerd op één oksel.

De Behandeling

Op de dag van de behandeling is het belangrijk ervoor te zorgen dat het te behandelen gebied schoon en geschoren is (mits anders afgesproken met de behandelaar). Daarbij vragen we ook graag géén deodorant, zonnebrandcrème, bodylotion of verdovende crème te gebruiken vooraf de behandeling, zodat er géén ‘laag’ op de huid aanwezig is voordat we behandelen.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid rood zijn en warm aanvoelen. Dit trekt met maximaal 2 dagen goed weg. Gemiddeld zijn er 6-10 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken van 80-90% haarreductie, met een interval van gemiddeld 8 weken.

Indicaties:

  • Ongewenste haargroei
  • Hirsutisme (mannelijk beharingspatroon)
  • Folliculitis barbae (ingegroeide haren baardstreek)
  • Sinus Pilonidalis (haarnestcyste bilnaad)
  • Stoma (rondom irritatie)
  • Transgenders

Veelgestelde vragen

Om de tarieven te bekijken, klik op de knop "Maak Afspraak".