"Invest in your hair, it's the crown you never take off"

- The Legend

Haarstyliste

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de beste kapsels en haarbehandelingen. Of u nu op zoek bent naar een trendy kapsel, een nieuwe haarkleur of een totale metamorfose, wij staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het realiseren van uw wensen.

Onze salon maakt gebruik van moderne verftechnieken zoals balayages en babylights, waarmee we uw haar op een natuurlijke manier kunnen kleuren en accentueren. We werken daarbij met natuurlijke producten en Olaplex om de kwaliteit van uw haar hoog te houden en eventuele beschadigingen te voorkomen.
Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke benadering en aandacht voor uw wensen en haarbehoeften. Onze ervaren kappers en stylisten hebben oog voor detail en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging.

Kom gerust langs in onze salon en laat u verrassen door onze professionele aanpak en expertise. Wij zorgen ervoor dat u stralend de deur uit gaat en dat uw haar in topconditie blijft. Graag tot ziens!

Om de tarieven te bekijken, klik op de knop "Maak Afspraak".