"Your skin is an investment, not an expense"

- The Legend

AquaGlo - Hydrafacial

Bent u op zoek naar een natuurlijke, snelle, veilige en aangename manier om uw huid jaren jonger te laten lijken? Bij The Legend - Ultimate Care bieden we de revolutionaire behandeling AquaGlo, ook bekend als Hydrafacial, waarmee we uw huid nieuw leven inblazen en langdurige resultaten bereiken.

Waarom AquaGlo?

U wilt toch ook een stralende, jonge, gladde en strakke huid? Met AquaGlo maken we gebruik van geavanceerde technieken die zich richten op zowel exfoliatie als insluizing.

Exfoliatie & Extractie

De HydroPeelTM-tip exfolieert dode cellen en onzuiverheden en verwijdert die vervolgens vacuüm. hydrodermabrasie is een geavanceerde Dit proces helpt bij het onthullen van een frissere, stralende huid en is geschikt voor alle huidtypes. Het resultaat? Een gladdere, gezondere teint die er jeugdiger uitziet en aanvoelt.

Peeling

Onze peeling met lactaatzuur is een diepgaande huidvernieuwingsbehandeling. Door gebruik te maken van serums op basis van lactaatzuur, wordt de huid onder vacuüm zorgvuldig geëxfolieerd en tegelijkertijd gehydrateerd. Dit proces reinigt, verzacht en spoelt de bovenste huidlagen. Dankzij de lactaatpeeling wordt celvernieuwing gestimuleerd en dringt deze door tot in de basale cellenlaag, wat resulteert in een stralendere, gezondere huid.

Intensieve Hydratatie

Intensieve Hydratatie Behandeling met natuurlijke ingrediënten, geschikt voor alle huidtypes en huidskleuren. Deze behandeling biedt een krachtige antioxidantboost, hydratatie, voeding, kalmering en een stralende teint.

Indicaties:

  • Acne en een vette huid
  • Droge huid
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Pigmentatie
  • Zonschade
  • Verstopte poriën
  • Verwijderen van mee-eters en gerstekorrels

Veelgestelde vragen

Om de tarieven te bekijken, klik op de knop "Maak Afspraak".